Insekt / Insekter

Rödcederträ mot insekter

Det är inte svårt att utrota och bekämpa insekter om man vet hur man ska göra. Enklaste och effektivaste sättet att utrota insekter på är med hjälp av rödceder. Spreja rödcederolja längs med golvlister och under mattor, överallt där insekterna befinner sig. Var dock försiktig med att använda rödcederoljan på  textilier då du annars riskerar att få oljefläckar. Placera ut rödcederträ inomhus och bland kläder (rödcederträet avger dessutom en fräsch doft).

Man skall även spreja rödcederoljan i badrummet och köket så att djuren inte bara förflyttar sig i det egna hemmet. Badrummet och köket brukar vara ingången till det egna hemmet för tex. silverfiskar då det finns avloppssystem som de kan ta sig in i. De tycker även om att vara i dessa utrymmen då det ofta är fuktigt där. Rödcedern är ett miljövänligt och 100% ekologiskt medel vilket bladlöss, myror, silverfiskar (och tusentals andra skadeinsekter) inte tycker om doften på. De försvinner därför självmant från ditt hem. Vi människor däremot tycker om doften och upplever den som fräsch. Rödceder fungerar även mycket bra i förebyggande syfte inte bara mot klädesmal och myror utan även mot tusentals andra skadeinsekter.

Vill man bli av med insekter på ett miljövänligt sätt är rödceder att rekommendera. Rödceder är mycket effektivt då skadeinsekter inte tycker om doften, medan vi människor finner samma doft behaglig. Rödcedern anses dessutom ha en lugnande effekt på människor och husdjur. Spreja rödcededrolja där du tror att du har skadeinsekter, dock ej på textilier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *